Neem contact met ons op

06 34 86 36 03

Basisschool

Hulp bij school

Beste leerling

School is soms best moeilijk. Staartdelen, breuken, spelling van werkwoorden of begrijpend lezen. Je wilt beter in taal en rekenen worden. Onze juffen en meesters zijn er om je te helpen. Precies met dat wat jij nog een beetje lastig vindt. Door goede uitleg en oefenen word je vanzelf beter!

Beste ouder

Onze bevoegde en ervaren leerkrachten begeleiden leerlingen van groep 3 tot en met groep 8 bij het verbeteren van taal en rekenen. De leerkrachten leggen de lesstof op een rustige manier uit en laten de leerling gericht oefenen. In onze remedial teaching-lessen werkt een leerkracht met 1 leerling tegelijk Hierdoor oefent de leerkracht precies dat met de leerling wat de leerling nog moeilijk vindt.

Communicatie met ouders

Intakegesprek

Wilt u vrijblijvend met ons kennismaken? Tijdens ons gesprek (met de ouder(s) en leerling) verkennen wat er nodig is om het op school beter te doen. We leggen meteen uit wat wij kunnen betekenen. Op korte termijn kunnen de lessen vaak al starten.

Een afspraak maken kan door te bellen of appen ( 06 - 34 86 36 03) of mailen via info@huiswerkbegeleidingzoetermeer.nl.

Verslag en nieuwsbrief

Iedere les wordt vastgelegd in een kort verslag: wat we gedaan hebben, welke bijzonderheden er waren, welke afspraken er zijn gemaakt, etc. Dat verslag ontvangt u wekelijks op maandag in uw e-mailbox.

Iedere schoolperiode ontvangt u per mail onze nieuwsbrief. Wij informeren u o.a. over aankomende vakanties en stellen nieuwe collega's aan u voor.