Neem contact met ons op

06 34 86 36 03

Huiswerkbegeleiding Zoetermeer werkt samen met:

Ikigai Dojo


Welkom bij Ikigai Dojo!

Bij Ikigai Dojo gaan een hecht groepsgevoel en discipline hand in hand. Iedereen wordt  in staat gesteld om op zijn eigen niveau en naar eigen kunnen, het beste uit zichzelf te halen. Ikigai Dojo dankt zijn naam aan een Japanse traditie die zegt dat iedereen een 'ikigai' heeft: een reden van bestaan.

Wil jij kijken of Kyokushin karate en onze dojo ook iets voor jou is? Dan ben je van harte welkom voor het volgen van drie proeflessen. Aangesloten bij de ZoetermeerPas. Voor meer informatie neem dan een kijkje op de website.

Boxing Club Zoetermeer


Boxing Club Zoetermeer is voor iedereen, ongeacht niveau, afkomst en leeftijd!

Bij Boxing Club Zoetermeer kan jij alle kanten op! Jij bepaalt jouw doel, Boxing Club Zoetermeer helpt jou daarbij! Boxing Club Zoetermeer is elke dag van de week geopend en geven verschillende soorten lessen voor iedereen, ongeacht niveau, leeftijd en achtergrond.

Boxing Club is onderscheidend door de familiaire sfeer, het sociale en de laagdrempeligheid. Boxing Club Zoetermeer is een unieke gym, gevestigd op het Rakkersveld 247 in Palenstein! Kom gerust eens langs voor 2 GRATIS proeflessen! Voor meer informatie neem dan hier een kijkje. 

Scouting John McCormick


Ontdek scouting bij Scouting JMC in Zoetermeer!

Bij Scouting word je uitgedaagd je persoonlijk te ontwikkelen en je grenzen te verleggen met uitdagende activiteiten. Al vanaf 5 jaar is er bij Scoutinggroep John McCormick heel veel te beleven. Hoe ouder je bent, hoe groter en uitdagender het avontuur!

Kenmerken van de scouting zijn niet alleen de eigen mogelijkheden ontdekken, maar ook een nadrukkelijk en actieve rol in de samenleving, plezier en samenwerken. Voor meer informatie neem dan een kijkje op de website.

Scouting Impeesa


Eigentijdse scoutinggroep

Impeesa Zoetermeer kent op het moment 10 actieve speltakken.  Al deze speltakken draaien in het grote groepshuis  dat sinds 2005 speciaal voor Impeesa is gebouwd aan de Achterweg, naast de modeltuinen. Het twee verdiepingen tellend houten gebouw is werkelijk waar een lust voor het oog, temeer door de locatie! Wij zitten aan het Buytenweghpark.

Kom gratis drie keer mee doen! Meld je dan aan via de website.