Neem contact met ons op

06 34 86 36 03

Studenten

Onze diensten

Individuele bijles

Heb je moeite met de lesstof? Is de overgang van de havo naar het hbo te groot? Heb je bepaalde lesstof niet op de middelbare school gehad? Gaan de colleges net te snel voor je?     Wij bieden bijlessen op mbo, hbo en academisch niveau aan voor de technische en economische vakken.

Onderzoek ontwerpen

Naast lesgeven hebben wij ook ruime ervaring met het opzetten van technisch of sociologisch onderzoek. Daarbij kunnen we je stap voor stap helpen. Van het schrijven van een plan tot het realiseren van het onderzoek zelf. En daarna natuurlijk het schrijven van je verslag.

Scriptiebegeleiding

Is het lastig om te bepalen waarover je je scriptie wilt schrijven? Of wat je precieze vraag nou is, omdat je verzandt in ideeen of literatuur? Het schrijven van een scriptie kan een lastig en spannend proces zijn. Het is een proeve van bekwaamheid aan het einde van je studie. Daarin moet je laten zien wat je allemaal hebt geleerd. We helpen je om een plan te maken dat werkt voor jou. Dat geeft je duidelijkheid. We bekijken per keer wat jij nodig hebt om vol vertrouwen verder te gaan op weg naar een mooie eind- en beginpunt!

Studiecoaching

Heb je behoefte om te sparren over hoe het met je studie en met jou gaat? Lukt het niet om aan het werk te gaan of loop je vast met het aanbrengen van structuur? Vind je het moeilijk om een planning te maken of zit je hoofd vol? Onze coach kan je begeleiden.